Grøndalen
Dette taper mye på skjermen - det har en spesiell ''texture'' - men vises fordi jeg har lyst til å få flere av dere til å få lyst til å besøke ''NordNorge''. Kom dere av gårde og gjør det bedre sjøl !
Utstyr
  • Nikkormat
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5468} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
terje s.

Uff da, dette ble nesten for bra. Jeg synes du får fram lyset veldig fint. Rolig delikat og glødende kaldt. Nordlige motiver mestrer du bedre enn sau ;)

(for de med liten skjerm - trykk ''vis mindre'' noen ganger - så dere får vurdere helheten)

Hans Jørgen R.

Denne sitter veldig bra, både bildeinnhold og farger.
Kjempebra.
Ann F.

Delikate farger og spennende lagdelt komposisjon.
Mvh Ann
Frøydis A.

Nydelig! Og kaldt!! Fin komposisjon,og flotte farger... Vi kan bytte....;Jeg kan få dette på veggen, så kan du få mitt ''Blå mandag'' på veggen... HeHe..
:)
Åse G.

Nydelig - kan ''kjenne'' snøen og fargene er utrolige. Har aldri vært i Nord Norge, så det er kanskje på tide ... for jeg har vært mange andre steder med ørken og vulkaner og mye annet.
Hans- Georg S.

Enkelt og fint manipulert vinterlandskapsbilde. Den magenta himmelen gir nesten IR-effekt ved bruk uten filter.
Tom B.

Takk, takk...
Dette har ikke solgt i det hele tatt. Kanskje det gjør seg bedre på skjermen enn i virkeligheten. Det er jo ikke mer enn et vanlig landskap heller...

Men uansett - takk for hyggelige kommentarer.

Til Åse: Jo - du kan kalle det Nord Norge, men det er altså en del av en Svalbard serie. Om 5 måneder skal jeg opp igjen. Svalbard i april anbefales alle som liker å lage bilder...
Åse G.

... hørte bare på deg som ville lokke oss til ''NordNorge'', men la ikke merke til at det var i anførsel. Så Grøndalen er på Svalbard, ja man lærer som man lever. Kanskje jeg kommer meg dit en dag også - hvem vet? Vår på Svalbard hørs spennende ut. God tur, selv om det er en stund til, hilsen Åse
Avsluttet .

Flotte farger.. nesten så kulden kommer krypende gjennom skjermen! Gnistrende kjølig!
Carsten A.

Enkelt, stramt komponert, med fine farger, og er det ''manipulert'' (hva nå det måtte bety) så har autor bare vist hva han kan og hvilket billedsyn han har!
MVH CA
Johnny Roger P.

flott!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu